Впродовж минулої доби на Хмельниччині сталося дві ДТП, в яких постраждало 4 осіб

Впродовж минулої доби сталося дві ДТП, в яких постраждало 4 осіб
Фото: hm.npu.gov

Аварії сталися вчора, 29 квітня, у Чемеровецькому та Шепетівському районах. В результаті ДТП постраждало 4 осіб.

Так, близько 01:00 години в с. Кугаївці Чемеровецького району 23-річний житель с. Зарічанка, керуючи автомобілем «Фіат Скудо», не впорався з керуванням та допустив з’їзд автомобіля в кювет з подальшим перекиданням. Внаслідок ДТП водій та двоє його пасажирок, 21-річна жителька с. Летава і 17-річна жителька с. Почапенці, отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до травматологічне відділення Чемеровецької центральної районної лікарні.

А близько 04:45 години в с. Чотирбоки Шепетівського району 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «БМВ», не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода, 23-річного жителя м. Хмельницького. Внаслідок ДТП останній отримав перелом гомілки, йому було надано медичну допомогу без госпіталізації.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі з’ясовуються усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що за минулу добу до підрозділів ГУНП в Хмельницькій області надійшло 494 повідомлення про події та правопорушення, з них 34 — кримінального характеру.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне