Впродовж минулої доби рятувальники Хмельниччини гасили пожежі, ліквідовували наслідки ДТП та допомагали службам взаємодії

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Минула доба для рятувальників області виявилася досить не спокійною.

Спершу, пожежа приватного житлового будинку в селі Дерев’яне Кам’янець-Подільського району. Повідомлення про займання надійшло до рятувальників 6 січня, об 11:21. На пожежу було спрямовано надзвичайників 5 Державної пожежно-рятувальної частини з м. Кам’янець-Подільський. Вогнеборці швидко ліквідували загоряння, не давши вогню можливості знищити людську оселю. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Вже о 13:23 на лінію «101» надійшло чергове повідомлення про пожежу. В місті Красилів, ймовірно, через коротке замикання електромережі загорівся приватний гараж. Пожежу ліквідували надзвичайники 14 Державної пожежно-рятувальної частини.

О 19:06 знову надійшов тривожний дзвінок. В с. Миньківці Кам’янець-Подільського району зайнявся житловий будинок. На місці події бійці 16 Державної пожежно-рятувальної частини оперативно впоралися із загорянням та врятували домівку від нищівного вогню.

На щастя у всіх трьох випадках травмованих та загиблих не було.

Цього ж дня, групою піротехнічних робіт було вилучено та у спеціально відведено місці знешкоджено 76 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни, який було виявлено напередодні поблизу смт Антоніни Хмельницького району.

Не обійшлося і без ДТП. Аварія за участі автомобіля Audi Q7 трапилася поблизу с. Теліжинці, що на території Ізяславської тергромади. Про інцидент сповістили правоохоронці о 16:15. На місці події рятувальники 13 Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою спецінструменту деблокували травмовану 49-річну пасажирку з машини та передали медикам, після чого відімкнули клеми акумуляторів від живлення, аби уникнути пожежі. Водій від госпіталізації відмовився.

Ще одне залучення бійці ДСНС мали на аварійне відкривання дверей квартир, на вулиці Гагаріна у м. Кам’янець-Подільський.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне