Впродовж минулої доби рятувальники витягли зі снігової пастки дві вантажівки та спільно з медиками рятували 8-місячного малюка

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

8 лютого о 09:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у с. Пашківці Старокостянтинівського району вантажний автомобіль DAF застряг на узбіччі дороги, утворивши затор.

На місці події бійці ДСНС 19 Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою техніки підвищеної прохідності витягли вантажівку на дорогу з твердим покриттям, розблокувавши рух автотранспорту.

https://km.dsns.gov.ua/

Вже о 13:00 на автодорозі поблизу села Іванківці Хмельницького району водій на вантажівці «RENAULT» застряг на узбіччі, частково перекривши рух іншим транспортним засобам. До місця події прибули бійці Аварійно-рятувального загону спецпризначення, які відбуксирували вантажівку на дорогу з твердим покриттям.

https://km.dsns.gov.ua/

Вранці 9 лютого в селі Коритне Білогірського району на допомогу очікував 8-місячний малюк. Як з’ясувалося, прямуючи на виклик до дитини, карета швидкої медичної допомоги потрапила в снігову пастку. ДСНСівці негайно вирушили на автомобілі підвищеної прохідності до хлопчика. Забравши малюка, надзвичайники повернулися до медиків та передали дитину для надання невідкладної допомоги, паралельно з цим витягли карету швидкої із замету. Бійці ДСНС супроводжували медпрацівників до лікувального закладу. Завдяки вчасному реагуванню забезпечено швидке транспортування немовляти до Білогірської центральної районної лікарні для надання невідкладної медичної допомоги.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне