Впродовж вихідних на Хмельниччині сталося 3 ДТП, у яких 3 людини загинули та 4 отримали травми

70
Фото: .npu.gov.ua/

Окрім летальної ДТП поблизу села Солобківці Ярмолинецького району, автопригоди з травмованими сталися ще у Кам’янець-Подільському та Теофіпольському районах. Зважаючи на це, правоохоронці наполегливо просять учасників дорожнього руху враховувати погодні умови і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Так, 26 жовтня, близько 08.30 години на автодорозі сполученням «Кам’янець-Подільський — Стара Ушиця» поблизу села Кульчіївці Кам’янець-Подільського району 33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «БМВ», допустив зіткнення з автомобілем «Део Ланос» під керуванням 50-річного жителя Кам’янця-Подільського.

У результаті ДТП водій «Део Ланос» отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому лівої ноги, а його 63-річний пасажир — струсу головного мозку та саден обличчя.

Обох потерпілих госпіталізували до Кам’янець-Подільської міської лікарні.

Цього ж дня близько 19.20 години на автодорозі неподалік села Ільківці Теофіпольського району 33-річний житель села Колісець, керуючи автомобілем «АЗЛК 2140», не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет.

У результаті ДТП 41-річний пасажир автівки отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці. Потерпілому надано медичну допомогу без госпіталізації.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні  провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне