Впродовж вихідних у Хмельницькому сталось дві ДТП, в яких травмувалось двоє людей

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження і встановлюють обставини подій.
 
Так, 12 листопада близько 14:35 години 51-річний водій автомобіля «Нісан», рухаючись по вулиці Свободи, допустив наїзд на 10-річного хлопчика, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Хмельницької міської дитячої лікарні.
 
Інша ДТП сталася вчора, 13 листопада, близько 20:40 години по вулиці Степана Бандери. 38-річний водій автомобіля «Фольксваген» допустив наїзд на 72-річного пенсіонера, який перетинав проїжджу частину. В результаті аварії останній отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Хмельницької міської лікарні.
В обох випадках слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.
 

https://hm.npu.gov.ua/

 
Поліцейські закликають пішоходів бути обережними і дотримуватися правил дорожнього руху. Перетинати дорогу дозволено лише у встановлених місцях. Перш ніж виходити на проїжджу частину, необхідно впевнитись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; не виходити раптово, не вибігати на проїжджу частину, в тому числі на пішохідний перехід. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості виділіть себе за допомогою світловідбиваючих елементів. Бережіть себе та своє здоров’я!
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне