Вранці в обласному центрі горів житловий будинок

111
Фото: km.dsns.gov

13 лютого о 07:32 на Оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у провулку Прорізному в обласному центрі. Про пожежу інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

222

km.dsns.gov

Негайно на місце події було направлено рятувальників групи спеціальної пожежної техніки та 1 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 20 кв.м. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу вдалося локалізувати о 07:37 та остаточно ліквідувати о 07:40. До гасіння пожежі залучались 9 вогнеборців на 3-х одиницях пожежно-рятувальної техніки.

Під час пожежі ніхто не постраждав.

Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському стались дві пожежі в ніч з 9 на 10 лютого з різницею у дві години. Так, о 23:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у квартирі на 1 поверсі багатоквартирного 9-поверхового житлового будинку на вул. Героїв Небесної Сотні. Негайно за викликом було направлено чергове відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Через сильне задимлення надзвичайникам довелося застосовувати апарати захисту органів дихання та зору. Під час розвідки бійцям вдалося врятувати 26-річного чоловіка, який на той момент знаходився у квартирі. Бійці ДСНС оперативно впоралися із пожежею площею 2 кв.м та запобігли подальшому розповсюдженню полум’я. Пожежу локалізовано о 23:23, ліквідовано – о 23:25. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне