Виїхавши на сімейний конфлікт, дільничні виявили у чоловіка незареєстровану зброю

Фото: поліція

Відтак, окрім адмінпротоколу по насильству в сім’ї, правоохоронці відкрили ще й кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

До Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення від 58-річної жительки міста Дунаївці про те, що її чоловік вчиняє домашнє насильство. На повідомлення одразу виїхали дільничні офіцери поліції.  

Прибувши на місце, поліцейські не лише зафіксували факт вчинення 63-річним чоловіком домашнього насильства, а ще й виявили у нього обріз мисливської гвинтівки. В подальшому правоохоронці з’ясували, що чоловік підпільно придбав обріз без жодних документів і зберігав його в неналежних умовах. 

Згідно висновку експерта, обріз «придатний для проведення стрільби, та відноситься до категорії нарізної вогнепальної зброї». 

Наразі матеріали кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України вже скеровано на розгляд суду.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне