Вихідними на території Хмельницького району сталося дві ДТП з травмованими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Одна з автопригод мала місце в смт Летичів, ще одна – у с. Ружичанка Розсошанської тергромади. В результаті аварій травмувалось троє осіб. За обома фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження та встановлюють усі обставини подій.

Так, 30 вересня близько 11:00 години в смт Летичів на перехресті вулиць Героїв Крут та Кармелюка зіткнулися автомобіль «ВАЗ» під керуванням 47-річної жительки с. Рудня та «Рено», за кермом якого перебував 49-річний місцевий житель. У результаті ДТП пасажири автомобіля «ВАЗ» 38 і 40 років отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до хірургічного відділення Летичівської багатопрофільної лікарні.

https://hm.npu.gov.ua/

У той же день сталася ще одна автопригода. Близько 14:40 у с. Ружичанка Розсошанської тергромади на перехресті вулиць Хмельницької та Центральної між автомобілем «ВАЗ», за кермом якого перебував 47-річний місцевий житель,  та мотоциклом «LONCIN» під керуванням 43-річного хмельничанина відбулося зіткнення. Внаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Хмельницької міської лікарні.

За обома фактами слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне