Вихідними у Хмельницькому сталося дві ДТП з травмованими, серед яких дитина

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувалось двоє людей, одна з них — 9-річна дівчинка. В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження та встановлюють обставини подій.

Так, в суботу, 6 січня, близько 14:00 години по вул. Кармелюка 35-річний водій автомобіля «Ford» допустив наїзд на 9-річну дівчинку, яка перетинала дорогу. В результаті автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до медичного закладу.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 7 січня. Близько 17:00 години по вулиці Західно-Окружній зіткнулися «Skoda» під керуванням 39-річного місцевого жителя та «ВАЗ», за кермом якого перебував 47-річний хмельничанин. У подальшому автомобіль «Skoda» в некерованому стані здійснив зіткнення з автомобілем «Citroen». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій «ВАЗу» травмувався та був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької обласної лікарні.

https://hm.npu.gov.ua/

За обома фактами слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне