Вихованці підліткових клубів отримали регбійне обладнання

11
Фото: /khm.gov.ua

 Хмельницька міська рада долучилася до громадського проекту «Спробуй регбі».

Проект переміг в конкурсі, який було проведено в рамках реалізації програми «Громадські ініціативи м. Хмельницького на 2016-2020 роки». Ініціаторами проекту виступила ініціативна група Федерації регбі Хмельницької області. Загальна вартість проекту становить майже 50 тис. грн. З них з міського бюджету виділено 31,4 тис. грн.

Спортивне обладнання дітям передали керуючий справами виконавчого комітету  Юлія Сабій, начальник управління молоді та спорту Сергій Ремез. Та ініціатор проекту, віце-президент Федерації регбі Хмельницької області.

В рамках проекту було закуплено 20 регбійних м’ячів, 8 комплектів фішок, 40 штук маніжок. Також 100 комплектів стрічок для гри у регбі-5 або безконтактного регбі. Спортивний інвентар отримали вихованці підліткових клубів «Індіго», «Романтик». А також«Вікторія» міського Центру по роботі з дітьми та підлітками. Ще один клуб «Сіріус» отримає спортивне обладнання згодом.

Проект дозволить познайомити вихованців підліткових клубів із таким видом спорту. Це зацікавить їх займатися фізичними вправами. В ході реалізації проекту було проведено майстер-класи, кущові змагання серед дітей.

Вихованці клубів були у захваті від подарунків та одразу випробували їх у грі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне