Вже упродовж першої доби нового року на Хмельниччині сталося 5 пожеж, одна з яких стала смертельною

Фото: km.dsns.gov.ua

Минулої доби вогнеборці Хмельниччини п’ять разів залучалися до ліквідації пожеж, одна з яких забрала життя людини.

О 08:03, ймовірно, через порушення правил монтажу печі загорілось у приватному житловому будинку в с. Юринці Городоцького району. Пожежу, що поширилась на площу 45 кв.м, ліквідували рятувальники 38 Державного пожежно-рятувального загону, котрі миттю прибули за викликом.

У с. Куманів цього ж району об 11:54 спалахнув житловий будинок. Вірогідно, загоряння сталося через необережність під час куріння. На ліквідацію пожежі прибуло чергове відділення 38 ДПРП. Під час розвідки та гасіння вогнеборці виявили тіло 54-річного чоловіка без ознак життя.

km.dsns.gov.ua

Допоміжна споруда загорілась в одному із домогосподарств села Нове Село Ізяславського району. Пожежу площею 24 кв.м швидко ліквідували бійці 13 ДПРЧ, та запобігли поширенню вогню на суміжні будівлі. Імовірною причиною загоряння стала необережність із вогнем.

З цієї ж причини загорілась допоміжна споруда у с. Печеськи неподалік обласного центру, що на момент прибуття підрозділу ДСНС зайняла площу 30 кв.м. Пожежу довелось ліквідовувати рятувальникам 37 ДПРЧ, також залучалась МПК села Аркадіївці. За лічені хвилини вогнеборцям вдалося зупинити полум’я, тим самим врятувавши будівлю від знищення.

Вірогідно, порушення правил монтажу печі призвело до загоряння житлового будинку в с. Нестерівці Дунаєвецького району. Вогонь, що розповсюдився на площу 20 кв.м, встиг добряче пошкодити оздоблення стін та стелі, домашні речі. Вогнеборцям 12 ДПРЧ та ДПД с. Нестерівці, котрі оперативно прибули за викликом, вдалося швидко ліквідувати пожежу, не допустивши її подальшого розповсюдження.

В останніх трьох випадках обійшлося без жертв.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне