З 22 травня на Хмельниччині відновлюється рух автобусів

Фото: https://inlviv.in.ua/

З 22 травня на Хмельниччині відновлюється рух автобусів у міському, приміському внутрішньообласному сполученні.

Інформує НГП.

Про це сьогодні повідомив перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Роман Примуш на брифінгу.

За його словами, пом’якшення карантинного режиму в кожній області регулюється не лише урядовою постановою, а й епідеміологічними показниками, запровадженими МОЗ. Зокрема, це кількість нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу за 7 останніх днів (не більше 12 на 100 тисяч населення), кількість тестувань (не менше 12 на 100 тисяч населення) та наповненість ліжкомісць (не більше 50%) в лікарнях.

“За першим критерієм у Хмельницькій області виходить 65 хворих на COVID-19 при допустимій нормі не більше 150 осіб. За другим виходить 1330 ПЛР-досліджень. За третім – завантаженість лікарень становить 10%. Зазначені показники переглядатимуться щотижня і за їхніми результатами вирішуватиметься вжиття або не вжиття додаткових обмежувальних заходів”, – пояснив високопосадовець.

Окрім відновлення автобусного сполучення, з 22 травня у Хмельницькій області дозволяється проведення спортивних заходів до 50 учасників без глядачів; релігійних заходів; відкриття готелів (без ресторанів). А з 25 травня відкриються дитячі садочки.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне