З початку 2019 року подоляни віддали на зміцнення обороноздатності України понад 60 мільйонів гривень

Фото: agropolit.com

Протягом січня-лютого 2019 року з легальних доходів жителів Хмельницької області до бюджету надійшло 64 мільйони гривень військового збору. При цьому індикативне завдання виконано на 111,2 відсотка, в абсолютній сумі скарбниця додатково отримала 6,5 мільйона гривень.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року на Хмельниччині забезпечено темп росту надходжень військового збору на рівні 125 відсотків. У грошовому виразі це більше на 13 мільйонів гривень.

«Системна сплата військового збору свідчить про відповідальну позицію платників податків краю до залучення коштів на потреби українського війська. Це також результат впровадження спільних заходів з детінізації зайнятості. Адже незадекларована праця обмежує сплату податків. До того ж вона позбавляє найманого працівника соціальних виплат у разі втрати працездатності та пенсійного забезпечення в майбутньому. В області разом з бізнесом та громадськістю ми разом реалізовуємо дієве і патріотичне гасло: «Якщо хочеш здобути мир – сплачуй військовий збір!», – акцентував увагу начальник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук.

Керівник фіскальної служби Хмельниччини також зазначив, що заходи з виявлення порушників податкового законодавства, в тому числі при виплаті зарплати, є пріоритетним завданням, оскільки вони захищають інтереси людей праці та держави в цілому.

У Головному управлінні ДФС у Хмельницькій області також повідомляють, що за час впровадження військового збору в Україні, тобто з серпня 2014 року, подоляни поповнили державний бюджет відрахуваннями на потреби обороноздатності країни у розмірі понад 1 мільярд гривень.

Повідомляє офіційний портал Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне