З понеділка школи Хмельницького відновлюють навчальний процес

Фото: http://tvoemisto.tv/

З понеділка, 2 листопада у школах Хмельницького відновлюється навчальний процес після двотижневих канікул. Про дистанційну чи змішану форму навчання наразі не йдеться, зазначив міський голова Олександр Симчишин у коментарі комунальному ТРК “Місто”.

“Якщо у школі навчається 1500 учнів, а захворіє двоє чи п’ятеро, то закривати заклад недоцільно. Алгоритм такий: клас переходить на дистанційну форму навчання у випадку захворівання однієї дитини. У таких умовах протягом останніх двох місяців у місті постійно навчалося 1200-1205 класів із 1217-ти. Натомість дистанційно навчалося лише 15-17 класів”, – сказав очільник обласного центру.

У п’ятницю, 30 жовтня у навчальних закладах Хмельницького увімкнуть опалення. Тож в понеділок вранці у класах буде тепло, а уроки розпочнуться за розкладом.

Нагадаємо, що незважаючи на те, що загальноосвітні навчальні заклади переважно не проводять  навчання у зв’язку з канікулами, продовжують виявляти захворювання на COVID-19 у вчителів та учнів. Наразі зареєстровано 481 випадок (+15 за минулу добу) у працівників шкіл та 129 випадків (+8 за добу) – в учнів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне