З відкриттям сезону полювання ліси наповнюються браконєрами

З відкриттям сезону полювання ліси наповнюються браконєрами
Фото: kmlis.gov.ua

В зимовий період з відкриттям сезону полювання ліси наповнюються гавкотом собак та перегукуванням мисливців. Але досить часто даний захід проводиться незаконно, без відповідних дозволів, у заборонених місцях чи з недотриманням правил добування дичини.

А тому в даний період особливо активізується рейдова робота. Активно до даної діяльності залучаються працівники Новоушицького відділення Дунаєвецького відділу ГУ національної поліції в Хмельницькій області. Люди останнім часом дуже агресивно налаштовані, особливо браконьєри, на зауваження чи заборони, тому співробітники поліції є вагомим фактором у донесенні чинних норм та заборон до громадян.

kmlis.gov.ua

З початку 2018 ріку по ДП “Новоушицьке лісове господарство” проведено 46 рейдів, що принесло свої плоди. Під час даних рейдів виявлено та складено 7 протоколів щодо порушень правил полювання ст. 85 КУпАП. Накладено адмінштрафів на суму 612,00 грн. Усі лісопорушники були притягнуті до адміністративної відповідальності, погодилися із скоїними правопорушеннями та добровільно відшкодували накладені стягнення.

Але найголовніше не спіймані лісопорушники та накладені штрафи, головне, що дана робота реально призводить до зменшення випадків незаконної діяльності у лісі, дисциплінує громадян у дотриманні законності та збережені природних багатств.

Прес-служба Новоушицького лісгоспу

Нагадаємо, що в Кам’янці відреаговано на звернення про появу лисів

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне