З відкриттям сучасного логістичного центру у Славуті значно прискориться оформлення митних процедур

122
Фото: ua.depositphotos.com

Керівники Хмельницької митниці ДФС взяли участь у відкритті нового логістичного центру та офісу ПрАТ «ГЕБЕРІТ КЕРАМІК ПРОДАКШН» у Славуті.

Як підкреслив начальник Хмельницької митниці ДФС Іван Бережнюк, відкриття логістичного центру для митниці є важливим, з точки зору прискорення митних формальностей. Які пов’язані з підготовкою документів, пред’явлення транспортних засобів з експортними та імпортними товарами для митного контролю.

ПрАТ «ГЕБЕРІТ КЕРАМІК ПРОДАКШН» є одним з найбільш активних експортерів та імпортерів Хмельниччини. Тому, оптимізація процесів з декларування зовнішньоекономічних товарів суттєво скоротить час на здійснення митницею контрольних функцій продукції товариства. Що в свою чергу, дозволить зменшити витрати часу для контролю товарів інших суб’єктів господарювання.

Відкриття такого сучасного логістичного центру це ще й нові робочі місця для мешканців Славути. Збільшення надходжень до державного та місцевого бюджетів. А також створення передумов для надходження нових інвестицій.

Зважаючи на важливість відкриття логістичного центру для розвитку регіональної економіки, в урочистих заходах взяли участь: представники вищої ланки компанії Geberit зі Швейцарії, посол Швейцарії в Україні. Та представники Європейської бізнес асоціації зі Львова, мер Славути.

У підсумку варто зазначити, що завдяки низці таких потужних підприємств як ПрАТ «ГЕБЕРІТ КЕРАМІК ПРОДАКШН» місто Славута сьогодні – промисловий центр півночі Хмельниччини. Присутність такої корпорації, як Geberit – це авторитетно не лише для міста, а й для України загалом. Особливо заслуговує на увагу той факт, що дана корпорація зайшла в Україну у 2015 році. А це тоді, коли багато інвесторів залишали Україну. Належне соціальне забезпечення, достойна заробітна плата. Комфортні умови праці, системне наповнення бюджету – вагомий позитив у роботі підприємства. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне