За добу на Хмельниччині сталося 3 пожежі в житловому секторі

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

19 травня об 11:25 необережність у поводженні з вогнем призвела до пожежі в приватному житловому будинку в с. Підлісці Ізяславського району. На гасіння прибули вогнеборці 13 Державної пожежно-рятувальної частини, які миттєво ліквідували загоряння, не давши йому можливості розповсюдитись на весь будинок.

З цієї ж причини о 17:01 загорілося в одному з будинків приватного сектора Кам’янця-Подільського на вул. Данила Галицького. Пожежу на площі 10 кв.м оперативно приборкали бійці 5 ДПРЧ та не допустили її поширення. Локалізація пожежі відбулась о 17:09, її ліквідація — о 17:12. Внаслідок пожежі пошкоджено покриття й перекриття будівлі та домашнє майно.

Ймовірно, коротке замикання спричинило загоряння у квартирі 5-поверхового житлового будинку на вул. Шевченка в обласному центрі. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали в ніч на 20 травня о 02:09. Під час гасіння надзвичайники 1 ДПРЧ виявили травмовану внаслідок пожежі 84-річну громадянку. Постраждалу негайно передали працівникам “швидкої” для надання необхідної медичної допомоги. О 02:19 пожежу було локалізовано, а о 02:21 — остаточно ліквідовано.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне