За добу на території Хмельниччини надзвичайники ліквідували 6 пожеж у господарчих спорудах, на одній з них виявлено тіло чоловіка

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

6 жовтня на території Хмельниччини надзвичайники ліквідували шість пожеж у господарчих спорудах, на одній з них виявлено тіло чоловіка.

Так, об 11:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в допоміжній споруді житлового сектору в с. Старий Кривин, Шепетівського району. За викликом негайно було направлено чергове відділення 8 Державної пожежно-рятувальної частини м. Нетішин. Пожежу, що розповсюдилася площею 5 кв. м, вони локалізували о 12:06 та ліквідували о 12:10. Вогнем знищено перекриття, речі домашнього вжитку. Причина пожежі – встановлюється.

Ймовірно, через пустощі дітей з вогнем виникла пожежа господарчій споруді в с. Улашанівка, Шепетівського району. О 12:12 на гасіння виїхав черговий караул 18 Державної пожежно-рятувальної частини м. Славута. Пожежу площею 20 кв. м було локалізовано о 12:28 та ліквідовано о 12:29. Вогнем знищено 2 т сіна.

З різних причин палали господарчі споруди у с. Решнівка, Хмельницького району, смт Дунаївці та на вул. Злагоди в м. Кам’янець-Подільський. Ці пожежі ліквідовували вогнеборці 6, 12 та 19 Державних пожежно-рятувальних частин та місцевих пожежних команд с. Самчики та смт Дунаївці.

Під час гасіння пожежі в літній кухні в смт Смотрич, Кам’янець-Подільського району, надзвичайники виявили тіло чоловіка 1981 року народження. О 21:25 повідомлення про цю подію надійшло до Служби порятунку 101. Чергове відділення надзвичайників 33 Державного пожежно-рятувального поста смт Смотрич оперативно прибуло за вказаною адресою. Загоряння на площі 25 кв. м вони локалізували о 21:34 та ліквідували о 21:39. Ймовірна причина цієї пожежі – необережність під час паління.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне