За добу на території області виникло 4 пожежі в житлових будинках, на яких загинуло 2 людини, 1 – травмована

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Протягом 30-31 грудня на території Хмельниччини виникло чотири пожежі в житлових будинках, на яких загинуло дві людини,  одна – травмована.

Так, 30 грудня о 13:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в смт Летичів, Хмельницького району горить житловий будинок. Це займання ліквідували місцеві мешканці, які на пожежі виявили загиблого чоловіка 1981 року народження. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку.

Також горів житловий будинок у с. Городище Шепетівського району. О 12:56 повідомлення про цю подію надійшло до Служби порятунку. До місця події оперативно прибув черговий караул 21 Державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Судилків. Спільними зусиллями пожежу, що розповсюдилася площею 40 кв. м було ліквідовано о 13:17. Вогнем знищено покриття та перекриття, пошкоджено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління. Нещасних випадків на пожежі не було.

30 грудня о 18:04 надзвичайники 31 Державного пожежно-рятувального поста смт Меджибіж виїхали на гасіння пожежі в житловому будинку в с. Требухівці, Хмельницького району. Пожежу, що розповсюдилася площею 24 кв. м вони ліквідували о 18:17. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі. На місці пожежі травмувався 62-річний чоловік.

31 грудня о 07:04 вогнеборці 28 Державного пожежно-рятувального поста смт Вовковинці виїхали на гасіння пожежі в житловому будинку в с. Макарово, Вовковинецької селищної ради. О 07:33 пожежу площею 35 кв. м було локалізовано та ліквідовано о 07:35. На пожежі виявлено тіло загиблого чоловіка 1981 року народження. Внаслідок пожежі пошкоджено ліжко та домашні речі. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне