За добу на водоймах області загинуло 2 людини

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

26 липня на водоймах Хмельниччини загинуло дві людини.

Так, о 10:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в озері с. Жижниківці Білогірської територіальної громади Шепетівського району ймовірно затонув 35-річний чоловік.

Для пошуку до місця події було направлено відділення групи водолазно-рятувальних робіт та пошуково-рятувальне кінологічне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Водолази-рятувальники обстежили 5000 кв. м дна. Тіло чоловіка було виявлено та передано працівникам поліції для встановлення причини смерті. До пошукової операції також був залучений лабрадор-ретривер Небраска – собака-рятувальниця пошуково-рятувального відділення. Вона обстежила 600 м прибережної частини водойми.

Також цього дня о 14:00 відділення групи водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбуло на пошук ймовірно затонулої 35-річної жінки на річці Дністер у с. Рудківці Новоушицької територіальної громади Кам’янець-Подільського району.

Водолази-рятувальники обстежили 100 кв. м дна річки. Виявили тіло жінки та передали працівникам поліції для встановлення причини смерті.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне