За добу рятувальники Хмельниччини ліквідували 10 пожеж, одна з яких забрала життя

Фото: www.adm-km.gov.ua

Упродовж минулої доби вогнеборці залучалися до ліквідації пожеж у житловому будинку, гаражі, господарчій споруді та сім раз на відкритій місцевості.

1 квітня о 05:14 виникла пожежа в приватному гаражі с. Клубівка Ізяславського району. О 05:31 пожежу, що встигла поширитись на площу 24 кв. м, ліквідовано силами вогнеборців 13 Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

У с. Завадівка Чемеровецького району під час ліквідації пожежі в житловому будинку вогнеборці виявили тіло 50-річного чоловіка без ознак життя. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Вже о 21:29 рятувальники вирушили на ліквідацію пожежі в приватній господарчій споруді на вул. Суворова в м. Кам’янець-Подільський. Пожежу, що розповсюдилася площею 10 кв. м було локалізовано о 21:36, ліквідовано о 21:38. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

За минулу добу на території області силами вогнеборців було ліквідовано сім пожеж в екосистемах загальною площею близько 8 га.

Зокрема палало в селах Турівка Теофіпольського, Калитинці Городоцького, Мар’янівка Хмельницького, Маначин Волочиського та Мукша Китайгородська Кам’янець-Подільського районів. Крім того горіла суха трава на відкритій території на вул. Холодноярців та дачному масиві «Будівельник» в м. Хмельницький. Єдиною причиною загорянь в усіх випадках, ймовірно, могло стати потрапляння малокалорійного джерела запалення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне