За добу рятувальники Хмельниччини ліквідували 3 пожежі в господарчих спорудах

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

3 травня о 13:58 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Шибено, поблизу Теофіполя, виникла пожежа в господарчій споруді. Пожежу, що розповсюдилася площею 75 кв. м вогнеборці 36 Державного пожежно-рятувального поста локалізували о 14:23, ліквідували о 14:28. Вогнем пошкоджено дерев’яні стіни, шифер. Ймовірна причина пожежі – пустощі дітей із вогнем.

Вже о 16:25, ймовірно, потрапляння малокалорійного джерела запалення на горючий матеріал спричинило пожежу в господарчій споруді в с. Лісоводи, що на Городоччині. З пожежею оперативно впорались вогнеборці 39 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Лісоводи. Вогнем знищено частину покриття та перекриття, речі домашнього вжитку. Пожежу, що розповсюдилася площею 185 кв. м було локалізовано о 16:39, ліквідовано о 16:41.

Також 3 травня о 19:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в смт Гриців Шепетівського району виникла пожежа в літній кухні. Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців 29 Державного пожежно-рятувального поста пожежу вдалося локалізувати о 19:55 та о 19:58 – ліквідувати. Вогнем пошкодження покриття. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне