За добу рятувальники Хмельниччини загалом ліквідували чотири пожежі

57
Фото: dsns.gov.ua

За минулу добу підрозділи області 4 рази залучалися до ліквідації пожеж.

1 грудня у Кам’янці-Подільському на вул. Драй-Хмари виникла пожежа в одній із житлових кімнат гуртожитку №4 КПНУ ім. Івана Огієнка. Загорілось, ймовірно, через коротке замикання електромережі. На момент прибуття підрозділів 5 та 6 Державних пожежно-рятувальних частин площа пожежі складала 12 кв.м, вогонь пошкодив домашні речі, оздоблення стін та стелю. Під час ліквідації пожежі було врятовано 19-річного громадянина.

О 21:50 спалахнув сінник в одному із домогосподарств села Марківці Летичівського району. На момент прибуття підрозділу 31 Державного пожежно-рятувального поста вогонь встиг пошкодити дерев’яні конструкції будівлі сінника та знищено близько пів тонни кормів. Рятувальники за лічені хвилини ліквідували пожежу, що виникла, ймовірно, через необережне поводження з вогнем.

Вже в ніч на 2 грудня — о 02:14 — на пункт зв’язку 17 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Чумацькій в м. Полонне. Загорілось, вірогідно, через порушення правил монтажу печі та димаря. Пожежу бійці 17 ДПРЧ швидко приборкали та запобігли подальшому поширенню вогню.

Цієї ж ночі, імовірно, з причини короткого замикання у Кам’янці-Подільському трапилась ще одна пожежа в одному з житлових будинків на вул. Слєпньова, яку довелось ліквідовувати бійцям 6 ДПРЧ. Вогнеборці доклали зусиль, аби не допустити розповсюдження полум’я на всю площу будинку.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне