За добу вогнеборці врятували від знищення вогнем 3 житлові будинки

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

15 лютого надзвичайники Хмельниччини врятували від знищення вогнем три житлові будинки.

Так, о 01:47 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в с. Кадиївці, Кам’янець-Подільського району виникла пожежа в приватному житловому будинку. На її гасіння виїхали чергові караули 5 та 6 Державних пожежно-рятувальних частин м. Кам’янець-Подільський. Пожежу, що розповсюдилася площею 70 кв. м було ліквідовано о 02:13. Вогнем пошкоджено покриття, перекриття, домашнє майно. Причина пожежі  встановлюється.

Також цього дня горів житловий будинок у с. Юрківці, Кам’янець-Подільського району. Повідомлення про цю подію до надзвичайників надійшло о 21:45. Цю пожежу, що розповсюдилася площею 10 кв. м, ліквідували чемеровецькі надзвичайники о 21:56. Вогнем пошкоджено перекриття, речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі.

Вже о 23:34 кам’янець-подільські надзвичайники виїхали на вул. Данила Галицького, там спалахнув житловий будинок. Пожежу, що розповсюдилася площею 3 кв. м було ліквідовано о 23:44. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Надзвичайникам вдалося врятувати від знищення вогнем будинок. Ймовірна причина пожежі – потрапляння малокалорійного джерела запалення на горючий матеріал.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне