За минулу добу на території Хмельниччини з різних причин виникло 6 пожеж

Фото: km.dsns.gov.ua

Упродовж минулої доби вогнеборці Хмельниччини 6 разів залучалися до гасіння пожеж різного роду.

19 грудня о 12:47, вірогідно, через порушення протипожежних правил під час користування піччю загорілось у житловому будинку в с. Шарки Деражнянського району. Загоряння оперативно приборкали вогнеборці 11 Державної пожежно-рятувальної частини, не допустивши його розповсюдження.

Неподалік обласного центру поблизу с. Мартинівка зайнявся торф. Пожежу площею 120 кв.м рятувальники 4 ДПРЧ оперативно ліквідували, вчасно зупинивши вогонь.

Окрім того, на Хмельниччині горіли й автомобілі. О 15:42 в самому обласному центрі на вул. Вокзальній спалахнув автомобіль Passat B5. Пожежу ліквідовано силами підрозділів 1 та 3 ДПРЧ у тих розмірах, яких вона набула на момент їх прибуття. Проте вогонь встиг добряче пошкодити автівку. А о 22:09 вогнеборці отримали повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 2121 у с. Гриценки Красилівського району. Бійці 23 ДПРП оперативно прибули за викликом та ліквідували загоряння.

km.dsns.gov.ua

Вірогідно, з чиєїсь необережності, загорілась тюкована солома у с. Москалівка Білогірського району. Ліквідували пожежу вогнеборці 24 ДПРП та місцева пожежна команда смт Ямпіль, запобігши подальшому поширенню полум’я.

Ймовірно, через підпал загорівся приватний будинок у с. Миньківці Славутського району. Повідомлення надійшло до Служби “101” в ніч на 20 грудня о 01:44. Через пізнє виявлення на момент прибуття підрозділу 18 ДПРЧ вогонь розповсюдився на площу 73 кв.м. Бійці ДСНС одразу приступили до боротьби із вогнем, зумівши остаточно його ліквідувати о 02:13. Полум’ям знищено покриття й перекриття будівлі.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне