За минулу добу на території Хмельницького району сталося чотири ДТП, в яких травмувалось четверо пішоходів

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження і встановлюють усі обставини подій.
 
Так, 27 листопада, близько 17:00 години в Ярмолинцях 64-річний водій автомобіля «ВАЗ-21114», рухаючись по вул. Петропавлівській, допустив наїзд на 60-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди останній отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Ярмолинецької багатопрофільної лікарні.
 
 
Того ж дня аварія сталася у селі Волиця Красилівської територіальної громади по вулиці Зеленій. Близько 18:00 години 51-річний водій автомобіля «Фіат» допустив наїзд на 33-річного чоловіка, який внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Красилівської багатопрофільної лікарні.
 
Інша ДТП сталася близько 19:30 години на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці» поблизу села Ружичанка. 56-річний чоловік, керуючи автомобілем «Фольксваген», допустив наїзд на 40-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги. В результаті дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження і був доставлений до лікарні.
 
 
Ще один пішохід потрапив у ДТП в Старокостянтинові по вулиці Миру. 39-річний місцевий житель, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ», близько 20:00 години здійснив наїзд на 20-річного юнака, який перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок аварії останній отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.
 
 
В усіх випадках слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.
 
Принагідно закликаємо усіх водіїв та пішоходів бути обережними, дотримуватись правил дорожнього руху, враховувати погодні умови та носити світловідбиваючі елементи на одязі.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне