За минулу добу на території Хмельницького району сталося дві ДТП з травмованими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

У результаті автопригод травмувалось двоє осіб. Поліцейські встановлюють усі обставини подій.

Так, 13 червня близько 14:00 години в м. Хмельницькому по вулиці Миколи Федунця 25-річний місцевий житель, рухаючись заднім ходом на мікробусі «Рено», допустив наїзд на 86-річну пенсіонерку, яка перетинала проїжджу частину дороги. У результаті ДТП пішохідка отримала тілесні ушкодження і була доставлена до Хмельницької міської лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці», неподалік с. Верхняки Старокостянтинівської тергромади. 38-річний хмельничанин, керуючи автомобілем «Тойота», виїхав на узбіччя, де транспортний засіб перекинувся. Внаслідок аварії водій отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні. Його стан лікарі оцінюють як важкий.

https://hm.npu.gov.ua/

В обох випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне