За минулу добу рятувальники Хмельниччини ліквідували 5 пожеж

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

22 серпня о 02:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Теліжинці Шепетівського району. Пожежу ліквідовано силами вогнеборців 13 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Білогородка.

О 08:55 диспетчер ДСНС отримав повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Печеськи Хмельницького району. За викликом було спрямовано надзвичайників 37 ДПРЧ, та МПК с. Аркадіївці. Пожежу на площі 30 кв. м ліквідовано о 09:22.  Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Наступне повідомлення про пожежу недіючої споруди на вул. Західно-Окружна в м. Хмельницький надійшло о 19:13. Пожежу на площі 60 кв.м ліквідовано о 19:40 силами бійців 37 ДПРЧ. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем: потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Ймовірно через пустощі дітей з вогнем о 22:11 виникла пожежа  квартири житлового будинку на вул. Кармелюка в обласному центрі. За викликом було спрямовано 37 ДПРЧ. Пожежу ліквідовано о 22:22.

23 серпня о 00:37 виникла пожежа господарчої споруди на пров. Паоло Фонтане в м. Ізяслав. Займання було ліквідоване силами чергового відділення рятувальників 13 Державної пожежно-рятувальної частини.

В усіх випадках травмованих та загиблих не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне