За минулу добу рятувальники ліквідували три пожежі на одній з яких загинула 62-річна жінка

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

27 грудня о 06:08 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про займання у квартирі шестиповерхового житлового будинку на вулиці Старокостянтинівське шосе, що в обласному центрі.

До місця події негайно було направлені чергові караули рятувальників 1 Державного пожежно-рятувального загону, також було залучено колінчатий автопідіймач. На момент прибуття підрозділів пожежа розповсюдилась на площу 15 кв.м. Через надмірну задимленість вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання і зору. 

Під час розвідки та гасіння пожежі було виявлено тіло 62-річної жінки. 

Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців ДСНС вогонь вдалося приборкати за лічені хвилини та не допустити його подальшого розповсюдження помешканням.

Пожежу було локалізовано о 06:26 та ліквідовано о 06:34.

https://km.dsns.gov.ua/

Наступне повідомлення про пожежу господарчої споруди, що виникла в с. Радісне Красилівського району надійшло до рятувальників о 14:54. За викликом було спрямовано надзвичайників 14 Державної пожежно-рятувальної частини.

Пожежу було локалізовано о 15:12 та ліквідовано о 15:17.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Вже о 16:34 ДСНСівці отримали повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Киселівка Кам’янець-Подільського району. Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців 5 ДПРЧ та вогнеборців місцевої пожежної команди села Гуменці пожежу на площі 10 кв. м було локалізовано о 16:55 та ліквідовано о 17:00. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне