За нічну зміну патрульні виявили 6 водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп’яніння

86
Фото: facebook.com

Близько 20:40, чоловік 1968 року народження, на вулиці Західно – Окружна, керував автомобілем ЗАЗ із ознаками сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку.

20:47, чоловік 1952 року народження, на Проспекті Миру, керував транспортним засобом Ford у стані алкогольного сп’яніння. Показник Драгера 0.49 проміле.

22:45, чоловік 1989 року народження, на вулиці Ярослава Мудрого, керував автомобілем ВАЗ із ознаками сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку.

Близько 02:22, чоловік 1977 року народження, на вулиці Львівське шосе, керував транспортним засобом ВАЗ у стані алкогольного сп’яніння. Показник Драгера 1.75 проміле.

02:25, чоловік 1986 року народження, на вулиці Франка, керував транспортним засобом Volkswagen у стані алкогольного сп’яніння. Показник Драгера 1.71 проміле.

03:30, чоловік 1996 року народження, на вулиці Старокостянтинівське шосе, керував транспортним засобом BMW у стані алкогольного сп’яніння, згідно висновку лікаря.

Шановні водії! Патрульні вкотре наголошують вам, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку своє життя та здоров’я, а також інших учасників дорожнього руху, адже п’яний водій — потенційний убивця!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне