За період використання TruCAM патрульні виявили майже 400 любителів поганяти

2
Фото: @khmelpolice

Нагадаємо, 11 лютого, на автодорозі М-12 “Стрий – Знам’янка”, на ділянці між 242-м та 300-м км поліцейські розпочали фіксувати швидкість автотранспорту за допомогою лазерного приладу TruCAM.

За період використання пристрою інспектори оформили близько 400 адміністративних матеріалів за порушення швидкісного режиму. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Шановні водії, зверніть увагу!
 1. Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год — тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень. Це частина 1 статті 122 КУпАП.
2. Згідно частини 3 статті 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год — тягне за собою накладення штрафу в розмірі 510 гривень.

Будьте обережні, керуйте відповідально та у жодному разі не порушуйте Правила дорожнього руху.

Варто зазначити, що 5 лютого, близько 9-ї години, на вулиці Толстого, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Opel, за порушення правил дорожнього руху. Патрульні зафіксували випадок імовірної підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.  Кермувальником автомобіля виявився місцевий житель 1986 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки. Для встановлення усіх обставин по справі патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою. Зазначимо, за минулий рік патрульні зафіксували близько двадцяти подібних випадків. Вкотре наголошуємо громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь законодавства, адже подібні порушення носять кримінальний характер.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне