За порушення правил обігу алкоголю і тютюну горе-підприємці заплатять 5,5 млн.грн

33
Фото: @sfs.khmelnytskyi

На Хмельниччині за порушення правил обігу алкоголю і тютюну несумлінні підприємці заплатять понад 5,5 мільйона гривень. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області. 

Фахівцями управління задокументовано 316 порушень на загальну суму майже 5,5 мільйонів гривень. Відповідальність за ці порушення передбачена статтею 17 Закону України від 19.12.95 №481/95-ВР (із змінами і доповненнями). «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Левова частка порушень належить торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні оптово-відпускні або роздрібні ціни на такі напої – 196 на суму майже 2 мільйона гривень. А також безліцензійна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами – 32 на суму понад 9,4 мільйона гривень.

Разом з тим, за результатами роботи щодо сплати порушниками застосованих фінансових (штрафних) санкцій до бюджету надійшло понад 2,5 мільйона гривень. В тому числі по матеріалах фактичних перевірок 2018 року – 572 тисячі гривень.

Тож, фіскали наголошують, що сумлінна та своєчасна сплата податкових зобов’язань сприяє розвитку держави та бізнес-середовища.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне