За послугами до служби зайнятості звернулося 17,7 тис. безробітних громадян

Фото: www.unian.ua

Протягом січня-лютого 2019 року кількість осіб, працевлаштованих за сприянням Хмельницької обласної служби зайнятості становила 2,8 тис. осіб, в тому числі 1,3 тис. зареєстрованих безробітних. Крім того, 1,2 тис. осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

На вимогу роботодавців та за направленням обласної служби зайнятості 1,1 тис. осіб проходили професійне навчання за професіями: електрогазозварник, водій тролейбуса, продавець продовольчих товарів, тракторист-машиніст, швачка тощо.

«Робота наших фахівців спрямована не лише на пошук підходящих вакансій, співпрацю з роботодавцями, але й охоплює напрямок підготовки до виходу на ринок праці молоді та школярів. До прикладу, протягом січня-лютого профорієнтаційними послугами скористалися 24,5 тис. громадян», – наголошує директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

Що ж стосується внутрішньо-переміщених осіб (ВПО) та учасників антитерористичної операції, то станом на 22 березня 2019 року статус безробітного набули 432 демобілізованих військовослужбовців та 53 ВПО. Кількість зареєстрованих безробітних становила 18,7 тис. осіб

Інформує відділ інформаційної роботи Хмельницького обласного центру зайнятості

Нагадаємо, що полісмени затримали чоловіка, який згвалтував 11-річну дівчинку. Події мали місце 24 березня в одному із сіл Шепетівського району. Під приводом розпалювання багаття 28-річний зловмисник заманив 5-класницю до себе додому. Там проти її волі вступив із дівчинкою у статеві зносини, заволодів її мобільним телефоном, після чого зник у невідомому напрямку. Повернувшись додому, потерпіла все розповіла матері, а та одразу ж звернулась за допомогою в поліцію. І вже вранці працівники кримінальної поліції розшукали його в тому ж селі — зловмисник переховувався у сіннику.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне