За позовом прокуратури газопостачальник поверне медзакладу 107 тисяч гривень

Жінка отримала 8,5 років ув'язнення за вбивство свого співмешканця
Фото: суд
За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури господарським судом Хмельницької області прийнято рішення про стягнення з газопостачальника безпідставно сплачених комунальним підприємством коштів.
 
Комунальне підприємство «Славутський центр первинної медико-санітарної допомоги» провів закупівлю природнього газу на суму 435 тис грн, під час якої серед учасників обрав найвигіднішу цінову пропозицію.
 
Попри досягнутих домовленостей, у подальшому замовник та постачальник збільшили вартість газу шляхом укладення додаткових угод.
 
Така зміна ціни договору спотворює результати закупівлі, нівелює економію, яку було отримано під час підписання основних договорів, та тягне за собою неефективне використання бюджетних коштів.
 
Також це свідчить про недобросовісні підходи газопостачальників підприємств до формування запропонованої ціни заради перемоги на відкритих торгах.
 
За реагування прокуратури 107 тис грн, сплачені закладом охорони здоров’я за природний газ за завищеними цінами, повернуться на його рахунок.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне