За привласнення 2 млн грн на будівництві амбулаторій судитимуть чотирьох членів організованої злочинної групи

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно чотирьох осіб за фактом привласнення організованою групою коштів державного бюджету в особливо великих розмірах.
 
Організував протиправну діяльність 42-річний житель столиці.
 
До неї залучив ще директора та виконроба підконтрольних йому товариств – переможців публічних закупівель, які здійснювали будівництво двох амбулаторій загальної практики сімейної медицини у Шепетівському районі, а також інженера з технічного нагляду.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
Шляхом завищення обсягу робіт, витрат на проведення будівництва, підробки документів спільники упродовж 2018-2019 років заволоділи коштами державного бюджету у сумі 2 млн грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП в області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
Довідково: найсуворіша санкція інкримінованих статей передбачена ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України – позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне