За результатами обстрілу Хмельниччини ворог міг спостерігати через камери відеоспостереження

Фото:

Місцеві адміністрації мають вирішити проблему роботи камер відеоспостереження під час ракетних атак, щоб ворог не міг спостерігати наживо за роботою української ППО. Повідомляє НГП з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігната.

«В нашій ситуації, коли в країні є воєнний стан, думаю, що буде зроблено певні корективи з військовими адміністраціями, коли є робота ППО, коли є загроза того, що буде витік інформації, думаю, що органи військової адміністрації підкорегують, щоб синхронізовано якось не давати ворогу можливості в режимі онлайн спостерігати за бойовою роботою наших систем ППО», – зазначив Ігнат.

Він закликав громадян бути більш відповідальними, дбати про свою безпеку і не виставляти відео роботи української ППО.

Разом з тим, Ігнат наголосив на необхідності працювати не лише з державними, а й з комерційними установами в цьому питанні.

«Із камерами щодо онлайн, треба не лише з державними інституціями працювати, тому що камери сьогодні є і на комерційних структурах, на заправках, на різних закладах. Треба теж з цим попрацювати», – вважає він.

«Найбільш неприємно дивує у нещодавніх обстрілах Хмельницького та Києва, що майже миттєво в мережі з’являються відеозаписи навіть не телефонів, а з стаціонарних камер спостереження, які миттєво дають якісну картинку щодо результатів ураження складу боєприпасів, наприклад, у Хмельницькому. Цікаво, що камери наведені не на якийсь об’єкт – вхід до квартири наприклад, а загалом на місто, саме щоб фіксувати усе що відбувається» – зазначив журналіст Юрій Бутусов.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне