За сприяння Держенергонагляду відновлено електропостачання мешканцю Хмельниччини

Фото: https://ua.112.ua/

Управлінням Держенергонагляду у Хмельницькій області розглянуто звернення мешканця с. Стуфчинці Хмельницького району щодо відновлення електропостачання його приватного житлового будинку. 

Електропостачання до помешкання заявника було припинено через заборгованість за спожиту електроенергію у 2019 році. Проте, після сплати заборгованості оператор системи розподілу (далі – ОСР) Хмельницький РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» тривалий час відмовляв споживачу у відновленні електропостачання посилаючись на різні причини.

Управління Держенергонагляду у Хмельницькій області наполягло на недопустимості таких дій з боку ОСР, які є прямим порушенням вимог діючих нормативно-правових документів. Крім того, Управлінням направлено запит до ОСР щодо надання необхідної інформації для розгляду звернення по суті. Вбачаючи свою провину у порушенні термінів повторного підключення споживача, ОСР відновив електропостачання оселі заявника, чим вирішив питання по суті. Відтак, претензії до ОСР з боку споживача усунуто.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне