За загибель тварин і птахів доведеться відповідати

Фото: kmlis.gov.ua

Працівники ДП “Кам’янець-Подільський лісгосп” постійно піклуються про збереження та відтворення мисливської фауни, стежать за дотриманням правил полювання, проводять рейди з виявлення та попередження фактів браконьєрства.

Днями мисливствознавець ДП Кам’янець-Подільський лісгосп” у Дунаєвецькому районі В.В. Жураковський взяв участь у зборах села Великий Іванчик. Розглядали питання потрави птахів та диких тварин на території сільськогосподарських угідь Великожванчицької сільської ради.

kmlis.gov.ua

Активісти з навколишніх сіл ініціювали розслідування причин загибелі диких звірів та птахів. Вони звернулися до керівництва району, поліції, органів дерспоживслужби та фітосанітарної служби з вимогою провести службове розслідування цих фактів та покарати виних у скоєному.

kmlis.gov.ua

Збори прийняли рішення зобов’язати орендарів сільськогосподарських угідь дотримуватися норм і правил використання пестицидів та інших хімічних засобів захисту й інформувати місцеві громади та лісогосподарські підприємства про проведення цих заходів.

Мисливствознавці ДП “Кам’янець-Подільський лісгосп” встановлюють розмір шкоди, завданої аграріями мисливському господарству.

Прес-служба Кам’янець-Подільського лісгоспу

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне