За збут наркотиків хмельничанина засуджено до 6 років позбавлення волі

Прокуратура Хмельниччини домоглась стягнення із замовника будівництва майже 700 тис грн пайового внеску
Фото: verge.zp.ua
Працівниками Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину 40-річного мешканця обласного центру у вчиненні збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та психотропної речовини.
 
Під час досудового розслідування зафіксовано та у суді доведено факти незаконного збуту хмельничанином психотропної речовини амфетамін.
 
У травні 2019 року під час чергової спроби продажу речовин, обіг яких обмежений, зловмисника було викрито та затримано «на гарячому».
 
В його домівці та автомобілі працівниками поліції виявлено та вилучено ще більше 20 згортків із психотропною речовиною амфетамін та особливо небезпечним наркотичним засобом канабіс, а також понад 60 боєприпасів, які підозрюваний зберігав незаконно.
 
Також, під час слідства встановлено, що чоловік підробив і використовує підроблене посвідчення водія та керує автомобілем попри встановлені рішенням суду обмеження, оскільки такого права його позбавлено через керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.
 
Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 307 (збут психотропної речовини у великих розмірах та особливо небезпечного наркотичного засобу), ч. 1 ст. 263 (придбання та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу), ч.ч. 3, 4 ст. 358 (підроблення та використання підробленого документа) КК України.
 
Вироком Хмельницького міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 6 років із конфіскацією всього належного йому на праві власності майна, окрім житла.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької област
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне