За зверненням до «ЕкоЗагрози» виявлено незаконну рубку на понад 500 тис.грн

Фото: https://khmeln.dei.gov.ua/

Як вже повідомлялось раніше, якщо ви стали свідком фактів заподіяння шкоди довкіллю, ви може подати електронне звернення у застосунку «Еко-Загроза».

Так, 21 лютого поточного року до Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області через сервіс «ЕкоЗагроза» надійшло звернення мешканця громади про те, що на території Вовковинецької ОТГ вирубують дерева.

З метою перевірки фактів, зазначених у зверненні, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області було проведено обстеження місця заподіяння школи довкіллю та встановлено незаконну рубку вісімнадцяти тополь на автодорозі загального користування Плюшки-Вовковинці, при цьому загальний розмір збитків, завданих довкіллю внаслідок незаконного знищення зелених насаджень становить 540 тис.002 грн.
 

https://khmeln.dei.gov.ua/

 
На правопорушника складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ст.65-1 Куп АП та виставлена претензія про відшкодування нанесених збитків. У разі невиконання добровільного відшкодування шкоди, Інспекція буде звертатись з вимогою до суду про примусове стягнення завданих довкіллю збитків.
 
Одночасно повідомляємо про те, що матеріали по даному факту направлені Інспекцією до ГУНП в Хмельницькій області в порядку ст. 214 КПК України.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне