Запрошуємо хмельничан і гостей міста на Гастрофест «Підпілля кави»

131
Фото: khm.gov.ua

28 вересня, у перший день святкування Дня міста, о 12-ій годині у Хмельницькому стартує святковий фестиваль – Гастрофест «Підпілля кави». Його концепція передбачає, що до кав’ярень, які розташовані на вулиці Проскурівського підпілля, від вулиці Соборної до Проскурівської, на один день (до 22-ої години) заселяться інші заклади, аби наповнити вулицю неперевершеним ароматом кави. Також будуть представлені виїзні кондитерські, винотеки та виробники твердих сирів.

Цього дня вулиця буде повністю пішохідною. Тут гратимуть вуличні музиканти, баристи влаштовуватимуть майстер-класи, організують вечірки від закладів.

Також буде можливість проголосувати за улюблену кав’ярню: відвідувачам “Підпілля кави” видаватимуть спеціальні фішки, якими можна буде проголосувати за улюблений заклад.

«Підпілля кави» – це проєкт-переможець Громадських ініціатив від ГО “Спелеоклуб “Атлантида”, який реалізовується за підтримки Хмельницької міської ради.

Для участі у фестивалі зареєструвалося 12 суб’єктів господарювання, власників кав’ярень, пекарень, сироварень і винотек міста.

У програмі фестивалю:

  • Латте Арт шоу;
  • Інструментальний музичний супровід вуличних музикантів (скрипка, саксофон, контрабас);
  • Облаштування «Зони творчості» – локація «Мистецький дворик» (художній розпис чашок під каву, встановлення фотозони);
  • Проведення конкурсу «Найкавовіша кава».
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне