Затримано двох водіїв, які вчинили ДТП у стані алкогольного сп’яніння

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

У водія вантажівки з Кам’янеччини освідування показало наявність 2,25 проміле алкоголю у крові, а у водія зі Старокостянтинова — 1,89 проміле.

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася 30 червня близько 14:38 години в м. Старокостянтинів на перехресті вулиць Київська — Старомлинська. 38-річний місцевий житель, в стані алкогольного сп’яніння (1,89 проміле) керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», допустив зіткнення з автомобілем «Citroen C4», який рухався смугою зустрічного руху. Внаслідок аварії водій «Citroen C4» і пасажир «ВАЗу» отримали тілесні ушкодження. Водія «ВАЗу» слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Ввечері того ж дня ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася у Кам’янці-Подільському по вул. Північній. 56-річний водій вантажного автомобіля «Iveco Daily», перебуваючи за кермом в стані алкогольного сп’яніння (2,25 проміле), допустив зіткнення із припаркованим на узбіччі автомобілем «Renault Traffic». В результаті ДТП 19-річний пасажир легковика отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення міської лікарні. Нетверезого водія працівники поліції теж затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Розслідування тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне