Затримано чоловіка, який підозрюється у погрозах вбивством і знищенні автомобіля колишньої дружини

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

За скоєне 58-річному чоловікові може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Подія сталася вчора, 1 лютого, близько 19.00 години в с. Залісся, що на Чемеровеччині. Зловмисник, озброївшись сокирою, прийшов на господарство до своєї колишньої дружини і почав погрожувати розправою. Потім сокирою розбив вікно в автомобілі «Део», що належить потерпілій, і вкинув у салон запалений сірник, від чого автівка вмить зайнялась.

Тим часом жінка разом з рідними зачинилась всередині будинку, проте це не зупиняло зловмисника — він почав сокирою бити вікна і рубати двері.

На виклик потерпілої оперативно прибули пожежники та поліцейські. Працівники ДСНС загасили автомобіль. На щастя, вогонь не встиг перекинутись на прилеглі споруди.

Правоохоронці затримали зловмисника на місці події. Чоловік перебував у стані сп’яніння. Перевірка показала 1,3 проміле алкоголю в крові. До речі, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень і тільки в листопаді минулого року звільнився із місць позбавлення волі.

Тепер йому знову може загрожувати до 10 років ув’язнення за скоєне. Слідчі вже оголосили затриманому про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) та ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне