Затримано розбійника, який півроку переховувався від слідства

1
Фото: hm.npu.gov.ua

Слідчі-детективи слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області затримали правопорушника, який понад півроку переховувався від органів досудового розслідування. Про це інформує прес-служба поліцейських. 

52-річного мешканця одного із районів Хмельницької області працівники поліції  розшукували за вчинення особливо тяжких злочинів передбачених ч.3 ст.187, ч.3 ст. 189 та ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України. А саме – розбійного нападу, вимагання грошових коштів з погрозою насильством та пошкодженням майна, а також підпалу.

Чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів, перебуваючи у складі злочинної групи, у 2017 році вчинив розбійний напад на одне із фермерських господарств Хмельниччини. Але на цьому його злочинна діяльність не припинилася. Згодом, знову діючи у складі групи осіб за попередньою змовою, він вимагав грошові кошти в сумі 400 000 гривень у приватного підприємця за невчинення дій, що будуть перешкоджати його професійній діяльності. При цьому з метою залякування потерпілого члени злочинної групи підпалили його автомобіль та приміщення магазину. 

Дізнавшись про те, шо працівники правоохоронних органів викрили його спільників,  які входили до складу злочинної групи, зловмисник, аби уникнути кримінальної відповідальності, виїхав з області і майже півроку переховувався.

Та, незважаючи на те, що підозрюваний постійно переїжджав з одного міста в інше, плутаючи сліди,  слідчі-детективи ГУНП в Хмельницькій області за допомогою комплексу розшукових дій встановили місце його знаходження. Чоловік ховався аж у одній з південних областей нашої держави.

Наразі зловмисника доставили до Хмельницького. На період проведення розслідування суд у якості запобіжного заходу призначив йому тримання під вартою.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне