Затримано співробітника СІЗО, який намагався пронести на територію установи сухі дріжджі

111
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

В державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» невпинно проводяться заходи з перекриття каналів потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів. Про це повідомляє прес-служба СІЗО. 

Так, 11 травня 2019 року в ході перевірки оперативної інформації співробітниками установи о 10:00 було проведено догляд особистих речей, працівника установи громадянина Т. Чоловік намагався пройти на територію охоронюваної зони установи, в ході якого виявлено та вилучено поліетиленовий пакунок із сухими дріжджами. Вони знаходились у прихованому вигляді за ременем штанів.

22

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

За даним фактом складено та в подальшому буде направлено до суду матеріали за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП. Це незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань.

Після чого співробітниками установи спільно було проведено догляд службового кабінету громадянина Т. Під час огляду в металевій шафі для зберігання документів виявлено посвідчення учасника бойових дій, яке мало явні ознаки підроблення та було оформлене на ім’я громадянина Н.

3

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

За фактом цієї події до установи викликано слідчо-оперативну групу Хмельницького ВП ГУНП в Хмельницькій області. Правоохоронцями було проведено вилучення вище зазначеного посвідчення та складено відповідні процесуальні документи щодо прийняття рішення згідно чинного законодавства України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне