Затримано зловмисника, який з молотком скоїв розбійний напад на 58-річну жінку

Фото: hm.npu.gov.ua

31-річний чоловік проник на пункт прийому металобрухту, молотком побив його працівницю і викрав близько 1,5 тисячі гривень, після чого зник з місця події. Проте далеко йому втекти не вдалось — впродовж кількох годин працівники Летичівського відділу поліції виявили і затримали розбійника.

Події мали місце в одному із сіл Летичівського району вчора, 13 червня, близько 14.00 години. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник зайшов на пункт прийому металобрухту. Там він знайшов молоток, з яким і напав на його працівницю та почав вимагати гроші. Вдаривши потерпілу кілька разів молотком та руками, чоловік проник у сторожку, звідки викрав близько 1,5 тисячі гривень, після чого зник у невідомому напрямку.

hm.npu.gov.ua

Потерпіла одразу ж зателефонувала до поліції, і вже за кілька годин працівники Летичівського відділу поліції встановили особу нападника та затримали його. Розбійником виявився 31-річний житель сусіднього села. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Наразі він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне