Завдяки місцевому мешканцю, в с.Теперівка припинено незаконне знесення дерев

Фото: https://khmeln.dei.gov.ua/

16 червня поточного року на телефон «гарячої лінії» Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області надійшло звернення від мешканця села Теперівка, що на Деражнянщині, з проханням провести перевірку законності зрізання дерев на території села поруч зі стадіоном.

З метою перевірки фактів, викладених у зверненні, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області було проведено перевірку фактів, викладених у зверненні, та встановлено незаконне знесення зелених насаджень породи черешня (10 шт.) та пошкодження до ступеня не припинення росту дерева породи ясен.

Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області  проведено розрахунок шкоди, завданої довкіллю  внаслідок незаконного знесення та пошкодження зелених насаджень, сума якої склала шість тисяч двісті п’ятдесят дві гривні.

Матеріали справи направлені до Деражнянського відділення поліції №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області для встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Додатково: з початку 2023 року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області вже нараховано 48 тис. 338 гривень збитків, нанесених державі внаслідок незаконних рубок дерев в межах населених пунктів..

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне