“Зебри” на дорогах: де у Хмельницькому наносять розмітку?

4
Фото: khm.gov.ua

Для убезпечення учасників дорожнього руху на дорогах міста Хмельницького наносять дорожню розмітку. Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

Так, другого липня працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг завершили роботи з поновлення дорожньої розмітки на вулиці Героїв Майдану. Впродовж тижня розмітку наносили і на інших вулицях міста.

1

khm.gov.ua

«Працівники нашого підприємства завершили роботи з нанесення розмітки на вулиці Соборній, Кам’янецькій, на ділянці від вулиці Гагаріна до Подільської, на вулиці П. Мирного. Розмітку нанесено звичайною фарбою, – зазначив начальник спеціалізованої монтажно-експлуатаційної дільниці комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Володимир Шваєнко. – За тиждень плануємо розпочати роботи на вулиці Свободи, на відрізку від вул. Зарічанської до проспекту Миру. Тут дорожню розмітку буде нанесено холодним пластиком».

2

khm.gov.ua

Термін експлуатації розмітки, нанесеної холодним пластиком, три роки. Розмітку інноваційним матеріалом, що володіє унікальними зносостійкими властивостями, також буде нанесено на дорогах, на яких виконуватиметься поточний ремонт суцільним методом, а саме: на частинах вулиць С. Бандери, Шевченка, Подільській, проспекті Миру, Старокостянтинівському шосе.

3

khm.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне