Зеленський призначив, Трофімов представив. Хмельницька ОДА отримала нового голову

Фото: ngp-ua.info

Перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов представив Дмитра Габінета головою Хмельницької ОДА. Інформує НГП.

Ця подія відбулася сьогодні у сесійній залі Будинку Рад.

При цьому Указ президента про призначення Габінета був підписаний 21 листопада і лише нині опублікований на сайті глави держави.

Пан Трофімов заявив, що роботу нового голови ОДА оцінюватимуть за трьома критеріями: відсутність корупції, завершення реформи децентралізації і залучення інвестицій.

Під час урочистої промови Дмитро Габінет заявив, що в Україні тривають, як зовнішня війна (з Росією), так і внутрішня. Остання, на його думку, продовжується понад 20 років.

“Щодня громадяни України намагаються боротися з корупцією, несправедливістю, безправ’ям. І головний наслідок поразок у цій війні – зневіра людей у перспективи рідної держави… Я не хочу воювати, я мирна людина. Головним моїм пріоритетом буде покращення життя кожного пересічного мешканця Хмельниччини”, – наголосив очільник краю.

Також Габінет висловив впевненість, що найближчим часом йому вдасться трансформувати Хмельницьку ОДА у “мозковий центр якісних змін та перетворень”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне