Жінка отримала 8,5 років ув’язнення за вбивство свого співмешканця

Жінка отримала 8,5 років ув'язнення за вбивство свого співмешканця
Фото: суд

Працівниками галузевого відділу прокуратури області у суді доведено вину мешканки м. Шепетівка у вбивстві співмешканця.

У травні минулого року вдома між цивільним подружжям виникла суперечка. Тоді, ображена жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вхопила кухонного ножа та заподіяла чоловіку тілесне ушкодження.

Другий удар жінки був смертельним та потерпілий помер від крововтрати.

Розуміючи наслідки скоєного та намагаючись уникнути відповідальності за вчинене, зловмисниця намагалась приховати сліди злочину, а поліцейським повідомила, що її співмешканець додому прийшов з пораненнями, від яких і помер.

Після проведення першочергових слідчих дій підозрювана зізналась у скоєному.

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Олег Павлик, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Вироком Ізяславського районного суду, засудженій призначено покарання у виді восьми з половиною років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Нагадаємо, що за втручання в роботу електромереж молодий чоловік має сплатити майже 12 000 грн. штрафу. Так, чоловік обвинувачувався в тому, що протягом 2017 року за місцем свого проживання  встановив  комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, яке налаштувавши,  отримав можливість  поряд з вітчизняними та  закордонними офіційними  операторами телекомунікації, приймати участь в єдиному технологічному процесі по наданню послуг міжнародного  телефонного зв’язку,  шляхом  несанкціонованого втручання в роботу мереж електрозв’язку

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне